Mavera Ahsen


İnşaat alanında Türkiye’ye getirdiği yeniliklerle prestij kazanan Topuzlar Yapı, Mavera Konutları, Mavera City Projesinden sonra farklı büyük bir projeye daha imza atıyor. 

Topuzlar Yapı konutta yaşam standartlarınızı üst seviyeye taşıyan konforlu modern Güvenli yaşam alanlarının inşaası için sektörün ileri gelen firmaları arasında parlayan bir yıldız haline gelmiştir. 

Topuzlar Yapı insanımızın daha huzurlu bir yaşam alanlarına sahip olması için tabiata ve çevreye duyarlı konutlar inşaa etmektedir. Topuzlar yapı her anınızı huzurla yaşayabileceğiniz "Mavera Ahsen" de Ferah konforlu bir yaşam için keyifli, huzurlu, güvenli olmak üzere önceki projelerimizde olduğu gibi 5 yıldız konforunda bir yaşam vaad ediyoruz.

Elit Bir Yaşam Sevdiklerinizle günün her saatinde huzuru tadabileceğiniz bir mekan... Hayatın yorucu temposundan uzaklaşıp ruhunuzu arındırabileceğiniz bir yaşam alanı...

Bir ömür geçirebileceğiniz güzel anlar… Günlük alışkanlıklarımızdan vazgeçmeden sizi yepyeni bir boyuta taşıyacak enerji dolu pozitif mekanlar... 

2 bloklu bir proje olarak yükselen Mavera Ahsen; 2+1,3+1 ve Vip daire seçenekleri, şehir yaşamının modern ayrıcalıkları, siz ve çocuklarınızın ihtiyaçlarına cevap veren sosyal alanları ile ailenize mutluluk, yaşamınıza ayrıcalık katacak.


Proje Başlama: 30.01.2017

Proje Teslim: 30.12.2017

Açıklamalar: 26.000 m2 alan, 170 adet Konut, 10 adet Ticari Birim


Proje Web Sitesi